Tips Bij Het Inrichten Van Google Mijn Bedrijf

Published Dec 16, 20
4 min read

Update Voor Bedrijfsvermeldingen Bij Google Places

Hiervoor hebben we een stuk code nodig dat we zelf kunnen samenstellen op http://schema. org/LocalBusinessDeze code zullen we vervolgens moeten plaatsen op de pagina’s waar bijvoorbeeld onze NAW gegevens op staan vermeld. Ben je geschrokken van alles wat je op http://schema. org/ aan code ziet en heb je geen idee hoe je daar aan moet beginnen?Geen probleem.

Bedrijfsvermelding – Crasmediacrasmedia.com5 tips voor lokale zoekmachine optimalisatie om direct te gebruikenrobinpeek.nl


En gelukkig snapt Google dat ook. Zij hebben het dan ook mogelijk gemaakt om gegevens te markeren op een gebruiksvriendelijke, visuele manier. Ga hiervoor naar Google Search Console kies de property waarvoor je de markeringen wilt doen en klik links op ZoekopmaakKies vervolgens voor Gegevens Markeren en dan voor Markeren starten.

9 Tips Om Google Mijn Bedrijf Te Optimaliseren

Laat de radiobutton staan op Deze pagina en andere soortgelijke pagina’s taggen en klik op OKGoogle zal nu de betreffende URL laden en je kunt nu teksten en afbeeldingen selecteren om te markeren. Zodra je een tekst of afbeelding hebt geselecteerd zal er een menuutje verschijnen waarin je kunt aangeven welke optie je hebt geselecteerdNaamAdresTelefoonnummerOpeningstijdenCategorieAfdelingAfbeeldingURLGemiddelde waarderingRecensieAls lokaal bedrijf moet je minimaal de bedrijfsnaam (Naam in het overzicht), het adres en het telefoonnummer markeren.

Als je gegevens voor lokale bedrijven hebt gemarkeerd op je pagina’s zal Google deze informatie beter kunnen crawlen en indexeren en daardoor beter snappen - indianen. In de praktijk komt het er op neer dat Google jouw onderneming eerder zal tonen in Google op een soortgelijke manier als in onderstaand voorbeeldAls lokale ondernemer kun je absoluut gebruik maken van internet marketing.

Top 30 Gratis Online Bedrijvengidsen Van Nederland!

Gelukkig zijn er allerlei manieren om als lokale ondernemer succesvol gebruik te maken van het internet. Je moet er vooral voor zorgen dat je duidelijk in je website aangeeft waar en hoe je te vinden bent. Maar ook buiten je eigen website om moet je én belangrijker nog, websites waar jouw doelgroep naar jouw producten of diensten zoekt.

Zorg er dus voor dat je duidelijk maakt wat de meerwaarde is voor de mensen om naar jouw onderneming toe te komen. Plaats een op je website en zorg ervoor dat mensen herkenningspunten hebben wanneer zij daadwerkelijk van de website naar je onderneming toe komen. Maak gebruik van de om makkelijker gevonden te kunnen worden door de miljoenen mensen per dag die lokale zoekopdrachten uitvoeren en om je te onderscheiden van concurrentie.

Alle Gratis Online Bedrijfsgidsen

0 8 januari 2019 om 08:00 9 minuten lezen Heb jij jouw vermelding op Google Mijn Bedrijf volledig ingericht? Zo niet, dan liggen er veel kansen om meer uit je profiel te halen. Daar sta je met twee lekke fietsbanden in de stad. Via Google Maps kijk je welke fietsenmakers in de buurt zijn, je controleert de openingstijden en checkt nog snel even de reviews.

Grote kans dat ook jij – net als vele anderen – je zoektocht naar een lokaal bedrijf of dienstverlening vanuit Google Maps bent gestart. Concullega Imgerd schreef in september al over het belang van Google Mijn Bedrijf voor elk bedrijf en hij heeft gelijk: als bedrijf kun je hier niet (meer) omheen. prenten.

Google Mijn Bedrijf

En dat is jammer, want je kunt hier direct een goede indruk mee maken op potentiële klanten die via Google (Maps) op zoek zijn naar een specifieke dienstverlening. Ik help je daarom graag op weg naar een volledig ingerichte vermelding (lotenboekjes). Onderstaande 10 tips helpen je op weg om meer uit jouw bedrijfsprofiel te halen.

Deze tip is een open deur. Dat snap ik zelf ook wel. Maar mijn ervaring leert dat veel bedrijven geen toegang hebben tot hun vermelding, als deze überhaupt al bestaat. Regelmatig komt het voor dat iemand binnen de organisatie (of een extern marketingbureau) de vermelding ooit heeft aangemaakt, maar dat er na de initiële configuratie niet meer naar is omgekeken.

Je Bedrijf Lokaal Beter Vindbaar Maken Op Google? - Seo Hulp

Dit kun je eenvoudig controleren door in Google Maps te zoeken op je bedrijfsnaam. Kun je jouw bedrijf niet vinden of heb je geen toegang? Claim dan direct je vermelding. Log in op je Google-account (bij voorkeur het bedrijfsaccount) en start de setup op de Google Mijn Bedrijf-website. Vul de naam van je bedrijf in.

Klik op jouw bedrijfsnaam of kies voor ‘Maak een bedrijf met deze naam’. Ga vervolgens verder door alle stappen heen en vul deze zo volledig mogelijk in. In de laatste stap wordt gevraagd om een verificatie. Voor de meeste bedrijven is dit ‘Per post versturen’ en ontvang je meestal binnen één tot twee weken een postkaart met de verificatiecode.